Tim Bleghman.

Tweet van Tim Hofman (@DeBroerVanRoos)
Tweet van Tim Hofman (@DeBroerVanRoos)

Tim Hofman, bij Spuiten en Slikken leert hij aan de kijkende jeugd dat Spuiten en Slikken super cool is. Maar vandaag leert hij ons iets nieuws: als je als 12 jarige prinses van klassieke muziek houdt dan ben je een bitch. Volgens Tim Hofman is het beter als een meisje van 12 aan Justin Bieber gaat voelen. Aldus hijzelf.

Goedkoop scoren over de rug van een kind. Niet meer, niet minder. Het is totaal kansloos om een meisje van 12 dat zich niet kan verweren een bitch te noemen. Dat gezegd hebbende vind ik iets anders nog veel erger;

Tim Hofman is van mening dat een meisje van 12 niet van klassieke muziek mag houden. Waar bemoei je je mee Tim? Op je BNN profiel lees ik dat je later Benjamin Burton wil worden. Ik hoop het van harte. Met zo’n vreemde kijk op de wereld zou het niet onverstandig zijn dat je gauw weer een stuk jonger wordt en daarmee onvruchtbaar.

Ik zie de 12e verjaardag van je kind al voor me; een stel hoeren en het eerste lijntje coke. Je kind moet namelijk super cool opgevoed worden en mag absoluut niets te maken hebben met creatieve kunsten van honderden jaren oud.

Het is niet aan jou om te beslissen wat iemand voor zijn/haar verjaardag wenst. En een kind afzeiken op Twitter… Serieus?

Edwin Rasser is kinderdj/kinderentertainer en verzorgt ieder jaar entertainment voor duizenden kinderen.

 

9 gedachten over “Tim Bleghman.”

 1. Ik geloof dat Tim heel veel NIVEA kan gebruiken: Niet Invullen Voor Een Ander! Ik had eerst niet door dat het over de oudste dochter van Koning Willem Alexander ging. Volgens het Protocol MAG zij niet eens reageren op deze tweet! Dat is nog het ergste wat Tim zich had moeten realiseren. Maar goed, het zegt meer over de afzender….Goed dat je voor Prinses Amalia opkomt! Kan ze jou niet uitnodigen voor een feestje? 😉

 2. Ik ben het helemaal met je eens, Edwin.
  Je kan tegen subsidiëring van het Koninklijk Huis zijn, maar de familie betekent meer voor dit land dan alle met overheidsgeld bekostigde linkse talenten van BNNVARA.
  Opdoeken de publieke omroep, dan houden dit soort kinderachtige aandachtsgeilerijtjes vanzelf op. Al zal Timmie dan zielig in de bijstand komen en de hele dag tweeten,,,

 3. Goed gesproken Edwin, die Tim is gewoon een zielig kansloos figuur ! En respect voor jou dat je het opneemt voor de kroonprinses. Wie denkt die Tim wel dat hij is om zo ongenuanceerd tegen schenen aan te schoppen ?! Looser !

 4. Ik citeer letterlijk: “Ik zie de 12e verjaardag van je kind al voor me; een stel hoeren en het eerste lijntje coke. Je kind moet namelijk super cool opgevoed worden en mag absoluut niets te maken hebben met creatieve kunsten van honderden jaren oud.” en dan refereer ik terug naar een ander citaat uit hetzelfde stuk hierboven “Goedkoop scoren over de rug van een kind. Niet meer, niet minder. Het is totaal kansloos om een meisje van 12 dat zich niet kan verweren een bitch te noemen.”

  Wat ik hiermee wil zeggen is dat u uzelf tot hetzelfde niveau verlaagt meneer Rasser.

 5. Waar slaat dit artikel op? Jezus christus laat deze man met rust. Hij is een held.

  Fucking Edwin, kinderachtig om hier een probleem van te maken.

 6. “Maar vandaag leert hij ons iets nieuws: als je als 12 jarige prinses van klassieke muziek houdt dan ben je een bitch.”
  Goede conclusie, waar staat de link tussen het houden van klassieke muziek en een bitch zijn volgens jou?
  Haha, wat een verschrikkelijk slecht stuk, met ongenuanceerde conclusies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *