Muzikale Misser

ollymmLekker cliché maar van muziek krijg ik energie. Zo zat ik dinsdagavond in de auto te luisteren naar Joep & Eva op Q-Music. Er kwam een leuk duetje langs en ik kreeg een glimlach van oor tot oor. Het was aangevraagd door een vrolijke fan met een giechelend stemmetje. Ik zelf was half in gedachten en miste natuurlijk net het moment waarop de titel en artiest genoemd worden. Normaal pak ik dan mijn telefoon om te shazammen maar die was leeg en krijgt kennelijk geen energie van muziek, louter van USB.

Nu net op mijn werkplek komt het liedje langs. Ik reageer superblij “dat deuntje zit al twee dagen in mijn hoofd!” Ik ren nog net geen rondje. Een collega die zelf alleen heavy metal luistert merkt op: “Hey, dat is Olly Murs.” Mijn blijdschap wordt groter maar er ontstaat een lichte verbazing. Blijkt’ie’t gewoon Geshazamd te hebben.

13 gedachten over “Muzikale Misser”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *